FAQ

Waarom zou ik bij jullie een puzzel kopen?

Stoere dieren spreken tot de verbeelding bij ieder kind! Het is simpelweg het perfecte cadeautje op ieder kinderfeestje. Onze puzzels komen ook met leuke weetjes over de dieren dus je leert er ook nog iets van. Bij elke aankoop doen wij een donatie aan Smart Parks, een non-profit organisatie welke zich inzet voor het beschermen van bedreigde dieren door middel van nieuwe technologie. Genoeg reden voor het kopen van zo’n leuke Stoere Dieren puzzel?

Wat is de levertijd na het plaatsen van een bestelling?

Heb je voor 16:00 uur besteld? Dan versturen we je pakketje dezelfde dag nog! Als alles bij PostNL goed verloopt heb je je pakketje binnen 1 of uiterlijk 2 werkdagen. Dit geldt binnen Nederland en België. Andere landen kunnen iets langer duren, maar je krijgt van ons een track and trace om alles in de gaten te houden.

 Wat als mijn verzending beschadigd is?

Wij letten heel goed op dat alles mooi de deur uitgaat bij ons. Als er onverhoopt toch iets beschadigd is om welke reden dan ook, stuur ons dan een mailtje en we lossen het voor je op.

Zijn al jullie puzzels van hout?

Ja, dat klopt! Wij zijn groot fan van hout omdat het lekker lang meegaat en duurzaam is. Wij gebruiken FSC-gecertificeerd hout.