Over Ons

Als vader van een gezin met drie kinderen is het altijd feest bij ons in huis. Rond rennende (buur)kinderen, schreeuwen, gillen, grapjes maken, de hele dag snacken, meehelpen met klusjes doen en meer van dat soort dingen, waarschijnlijk heel herkenbaar voor iedere ouder. Toen ik net vader werd nam ik mezelf voor om beperkt speelgoed in huis te halen, kinderen veel buiten te laten spelen en op tijd weer "oud" speelgoed weg te geven of te verkopen.

Nu een paar jaar later, mijn oudste zoon is inmiddels zes, kan ik niet anders concluderen dat ons huis, met name de speelkamer, met regelmaat volledig ontploft is en we eigenlijk te veel speelgoed in huis hebben. Met de steeds veranderende leefklimaat ben ik me wel bewuster geworden van de manier van consumeren. Je hebt speelgoed en speelgoed. De afgelopen jaren hebben we heel wat speelgoed in huis gehaald van populaire helden van televisie en keer op keer was ik verbaasd van de kwaliteit die veelal onder de maat was.

Maar ik ben ook een heleboel mooi speelgoed tegengekomen! Geïnspireerd op een aantal mooie houten puzzels die bij ons voor urenlang speelplezier hebben gezorgd, hebben we nu vanuit SuperBlocco een duurzame houten puzzel geproduceerd. Een Stoere Dieren 3D Puzzel, voor stoere kinderen! Dit is in mijn ogen het perfecte cadeautje, voor je eigen kids of om mee te nemen naar een feestje. Zelf ben ik een groot fan van hout omdat het lekker lang mee gaat en duurzaam is. 

Ik hoop dat je net zo geniet van deze puzzel als onze kids!

*Falco*

stoere dieren puzzel