Leveringen en retouren

Leveringen

Voor alle producten geldt: voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel je zaterdag of zondag? Dan heb je de bestelling dinsdag in huis. Natuurlijk kan er bij uitzondering een keer iets aan de hand zijn waardoor je bestelling een dagje later in huis is, maar dit komt in de regel zeer weinig voor.

Als we het product niet op voorraad hebben kan de levertijd oplopen en dit vermelden we altijd op de productpagina. Wij doen onze uiterste best om altijd voorraad in huis te hebben.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €2,99 per bestelling.

Retouren

Is het product niet wat je ervan had verwacht? Je hebt uiteraard het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, is het noodzakelijk om het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. 

Vul hiervoor het formulier voor herroeping in door op deze link te klikken.

  Verzend het product retour samen met een ingevuld formulier voor herroeping.

  Verzending mag naar het volgende adres:

  Falco Concepts 
  Afd. retour SuperBlocco
  Johan Huizingalaan 400
  1066 JS Amsterdam

  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.